Kenttä


Kenttä

6-reikäinen ja 18-väyläinen par64 kenttämme on Hirvensalon Golfin sydän

Hirvensalon golf löytyy luonnonkauniilta Hirvensalon saarelta vain 10 min ajomatkan päästä Turun keskustasta. Aina pelikuntoisella 6-väyläisellä ja 18-reikäisellä kentällä viihtyvät niin aloittelijat, kuin kokeneemmatkin pelaajat. Kentän griinit haastavat joka tasoisia pelaajia ja antavat hyvät harjoittelumahdollisuudet erilaisuudellaan. Kentältä löytyy par 3 sekä par 4 väyliä. Väylämitat ovat 100-250 metrin välissä. Haastavuutta kentälle tuo griinien lisäksi vesieste joka kulkee koko kentän poikki.

Kierrosten välissä kannattaa poiketa klubimökkimme terassille nauttimaan kahvit tai huurteiset!

Olemme jokaisen kaupunkilaisen Golfkenttä!Hirvensalon Golfin tarina

Kenttämme on rakennettu historialliselle Hirvensalon Lauttarannan alueelle ja se sijaitsee Hirvensalon Laskettelukeskuksen takana Syvälahden koulun vieressä. Hirvensalon Golf vuokrasi golfkentän 10 hehtaarin suuruisen maa-alueen Turun kaupungilta vuonna 2004.

Pelit kentällä aloitettiin vuonna 2007, jolloin kenttä ja range valmistuivat. Kentän ja harjoitusalueiden lisäksi yrityksen palveluihin kuuluvat golfopetus eri muodoissa, yritystapahtumat, golfkilpailut sekä välinemyynti. Vuodesta 2013 alkaen kentän pienen klubitalon yhteydessä on toiminut pelaajia palveleva kahvila.

Suomen Golfliitto on hyväksynyt Hirvensalossa sijaitsevan golfkentän tasoituskelpoiseksi kaudesta 2020 alkaen. Tasoitusjärjestelmän ansiosta eri pelaajien tulokset ovat keskenään vertailukelpoisia tasoerosta ja kentän vaikeustasosta riippumatta.

Hirvensalossa onnistuu oman tasoituksen laskeminen, kunhan jäsenyys johonkin seuraan löytyy. Voit tarkistaa pelitasoituksesi Slope-taulukosta.


Hirvensalossa pelaavat kaikki

Jokamiesgolf-konseptissa kentälle pääsee aloittelijatkin sillä edellytyksellä, että ainakin yhdellä peliryhmän jäsenistä on golfin etiketin osaamisen takaava Green Card. Ne pelaajat, joilla ei ole golfliiton alaista vakuutusta pelaavat kentällä omalla vastuulla.

Meille pelaamaan ovat tervetulleita kaikki ja yhtenä kantavana ajatuksenamme on tarjota mahdollisuus golfin harrastamiseen jokaiselle lajista kiinnostuneelle ilman tarvetta mittavalle rahalliselle panostukselle.