Maksaminen caddiemaster aukioloaikojen ulkopuolella

Hirvensalon Golfissa me emme vaadi seurajäsenyyttä, tasoitusta tai edes green cardia kaikilta samassa lähdössä olevilta. Vaadimme kuitenkin että yksi 4 hengen lähdössä olevista on golfseuran jäsen tai häneltä löytyy Green card. Kentällä ei ole ajanvarausjärjestelmää, joten kentälle meno tapahtuu jonottamalla. (yleinen jonotusaika muutama minuutti.)

Kenttämaksu

Maksu caddiemasterin aukioloaikojen ulkopuolella.
Voit maksaa kierrosmaksusi caddiemasterin aukioloaikojen ulkopuolella MobilePay -sovelluksella. Ohjeet maksamiseen sekä hinnaston löydät klubimökkimme seinästä tai rangen vasemman laidan ilmoitustaululta. Muistathan näyttää kuittia maksusta kameraan. Kamera löytyy rangen lyöntikaaren vasemmalta reunustalta.

Suoritamme caddiemasterin aukioloaikojen ulkopuolella tarkastuksia. Maksamatta kentälle menosta perimme kenttämaksun + 10€ tarkistusmaksun.

Green fee koodilla maksaminen.
Mikäli olet menossa kentälle, ja sinulta löytyy valmiiksi maksettu Green fee koodi (www.shop.gogolf.fi), mutta caddiemaster on suljettu. Ei hätää! Näytä kameralle koodi sekä laita meille asiasta sähköpostia, osoitteeseen hirvensalo@gogolf.fi

Pelioikeus pelaaja
Pelioikeus pelaajan pitää kuitata itsensä sisään joka kerta rangekoneesta löytyvään kortinlukijaan.

Range

Range hyväksyy maksutavaksi yleisimmät pankki- ja luottokortit. GoGolf pallokortit toimivat rangekoneen oikealla puolella olevaan mustaan lukijaan. Rangekori maksaa 3€/per kori.