Tiedote Hirvensalon pelaajille ja jäsenille


Kevät lähestyy kovaa vauhtia ja lumi alkaa sulaa myös Hirvensalon kentällä. Olemme saaneet WiseGolf toimintajärjestelmän käyttöönoton siihen pisteeseen, että olemme julkaisseet uudet nettisivut. Jokaiselle GGT:n jäsenelle luodaan järjestelmään omat tunnukset, joilla jäsenet pääsevät kirjautumaan nettisivulle.

GoGolf Turku Ry:n jäsenlaskut ollaan laitettu vanhoille jäsenille tammikuussa, joten jos et ole laskua saanut ota meihin yhteyttä sähköpostitse. Muista tarkistaa myös roskaposti.

Hirvensalon ensi kauden pelioikeuden ostaneiden pelioikeus tullaan aktivoimaan ennen kauden alkua ja pelioikeus tullaan lataamaan pallokorttiin ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä kun kausi starttaa.

Hirvensalon Golfin range tullaan avaamaan heti kun siihen tulee mahdollisuus. Viime vuonna ostetut rangekortit toimivat myös tulevalla kaudella. Täytettä pallokorttiin pystyy lataamaan caddiemasterilta kun caddiemasterin toimisto aukeaa kevään aikana.

GoGolf Turku jäsenyyteen kuuluu myös tulevalla kaudella GoGolf jäsenyys. Mikäli sinulla on jo tili luotuna GoGolfin verkkokauppaan, niin jäsenyys aktivoituu automaattisesti 1.3.2022 jälkeen. Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä, niin tili tulee luoda verkkokauppaan 5.3.2022 alkaen samalla sähköpostiosoittella kuin se, jolla olet kirjautunut GoGolf Turku jäsenrekisteriin. Hole in one vakuutus tulee käydä aktivoimassa omalta tililtä kirjautumisen jälkeen erikseen.


Mikäli mieltä askarruttaa jokin asia, niin olethan yhteydessä!

Aaro Löyttymäki, hirvensalo.vastaava@gogolf.fi