Seuran hallituksen toimintakertomus 1.1. – 31.12.2021

Seuran ensimmäinen toimintavuosi alkoi vauhdikkaasti. Seura perustettiin vuoden 2021 alussa silloisen hallituksen toimesta ja seuralle myönnettiin Golfliiton jäsenseura status heti toiminnan alkaessa. GoGolf Turku ry on Suomen Golfliiton 145. jäsenseura.


GoGolf Turku ry solmi kotikenttäsopimuksen Hirvensalon Golfkentälle, jota operoi GoGolf Operations (nykyinen GoGolf Finland) Oy. Kotikenttäsopimuksen mukaisesti kenttäoperaattori vastaa yhdistyksen jäsenlaskutuksesta, järjestelmistä sekä jäsentiedottamisesta yhdessä hallituksen kanssa. Kotikenttäsopimus maksaa seuralle vuosittain jäsenmäärän mukaisesti.


Alkukaudella seuran jäsenrekisterijärjestelmässä oli ongelmia muodostaa toimivaa yhteyttä Golfliiton eBirdie-rajapintaan, ja pelaajien tasoitustiedot tai jäsenyys eivät päivittyneet Golfliiton rekisteriin. Ongelma saatiin kuitenkin kenttäyhtiön ja Golfliiton teknisen kumppanin kanssa ratkaistua kauden alussa.


Jäsenhankinta aloitettiin heti kauden alussa yhteistyössä GoGolfin kanssa ja jäsenyyksiä myytiin kauden aikana melkein 400 kappaletta.


Green Cardeja suoritettiin kauden aikana upea määrä GoGolfin toimesta, yli 300 kappaletta Hirvensalossa. Golfliiton luvuissa Hirvensalossa suoritetut Green Cardit luetaan Kurk Golfin lukuihin.


Seuran hallitus vaihtui joulukuussa pidetyssä seuran syyskokouksessa ja hallituksessa jatkaa seuraavaan syyskokoukseen asti:


Sami Sola, hallituksen puheenjohtaja

Aaro Löyttymäki, hallituksen jäsen & toiminnanjohtaja

Tuomas Snäkin, hallituksen jäsen


Seuran taloudellinen pohja on kohtalainen. Ensimmäisen toimintavuoden ylijäämä on tilinpäätöksen mukaisesti 13 908,44 €. Hallitus haluaa kuitenkin muistuttaa, että Golfliiton jäsenmaksujen osuus viime vuodelta kohdistuu tilikauteen 2022, joten tosiasiallinen ylijäämä on merkittävästi pienempi. Kotikenttäsopimuksen mukaisten menojen lisäksi seuralla ei ollut muita menoja vuonna 2021. Golfliiton jäsenmaksut seuroille vuonna 2021 on 30 € aikuisjäsenille ja 9 € nuorisojäsenille.


Vuoden 2021 aikana niin Hirvensalon Golf kuin perustettu seura kokivat isoja muutoksia. Muutoksista sekä vallinneesta koronatilanteesta johtuen, seuralle ei ole valittu kapteeneja eikä toimikuntia ole vielä perustettu. Hallitus toivoo jäsenistöltä aktiivisesti ehdotuksia eri toimikuntien perustamisen suhteen.