Miten kentälle meno tapahtuu?


Hirvensalon Golfissa me emme vaadi seurajäsenyyttä, tasoitusta tai edes green cardia kaikilta samassa lähdössä olevilta. Vaadimme kuitenkin että yksi 4 hengen lähdössä olevista on golfseuran jäsen tai häneltä löytyy Green card. Kentällä ei ole ajanvarausjärjestelmää, joten kentälle meno tapahtuu jonottamalla. (yleinen jonotusaika muutama minuutti.)

Kenttämaksu

Maksu caddiemasterille aukioloaikojen puitteissa.
Voit maksaa kierrosmaksusi caddiemasterille. Maksutapana toimii yleisimmät pankki- sekä luottokortit, liikuntamaksut tai valmiiksi ostetut Green fee koodit. Käteinen ei valitettavasti toimi maksutapana Hirvensalossa.

Maksu caddiemasterin aukioloaikojen ulkopuolella.
Voit maksaa kierrosmaksusi caddiemasterin aukioloaikojen ulkopuolella MobilePay -sovelluksella. Ohjeet maksamiseen sekä hinnaston löydät klubimökkimme seinästä tai rangen vasemman laidan ilmoitustaululta. Muistathan näyttää kuittia maksusta kameraan.

Green fee koodilla maksaminen.
Mikäli olet menossa kentälle, ja sinulta löytyy valmiiksi maksettu Green fee koodi (www.shop.gogolf.fi), mutta caddiemaster on suljettu. Ei hätää! Näytä kameralle koodi sekä laita meille asiasta sähköpostia, osoitteeseen hirvensalo@gogolf.fi