GoGolf Turku ry siirtymässä NexGolf -järjestelmään

GoGolf Turku ry on noussut yhdeksi Turun alueen johtavista golfseuroista ja on päättänyt siirtymisestään NexGolf-järjestelmään.

NexGolf-järjestelmä tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka täydentävät golfseuran toimintaa ja tarjoavat jäsenille entistäkin saumattomamman kokemuksen.

Siirtyminen WiseGolf-järjestelmästä NexGolf-järjestelmään on jatkumoa GoGolf konsernin konkurssille. Seura tuottaa hallintopalvelut jäsenilleen toistaiseksi itse. GoGolf Turku ry on kuitenkin tehnyt tämän päätöksen valmistellen huolellisesti siirtymistä ja varmistaen, että uuden järjestelmän käyttöönotto sujuu mahdollisimman saumattomasti. Tämä siirtymä ei ole vain tekninen päivitys, vaan myös mahdollisuus tarjota jäsenille entistä parempia palveluita ja kokemuksia.

NexGolf mahdollistaa sujuvan pelaajakokemuksen jäsenille, tarkemman tilastoinnin pelaajien suorituksista ja joustavan viestinnän seuran ja jäsenten välillä. Lisäksi NexGolf tarjoaa mobiiliystävällisen käyttöliittymän, joka on tärkeä osa nykyaikaista ja käyttäjäystävällistä järjestelmää.

GoGolf Turku ry tulee ilmoittamaan jäsenille uudet tunnukset järjestelmään sekä ilmoittamaan koska siirtyminen on valmis.

Terveisin,
​​​​​​​GoGolf Turku ry:n hallitus