Etsimme kenttähenkilökuntaa!

Haemme iloiseen joukkoomme ulkoilmassa viihtyvää golfkentänhoitajaa

Hirvensalon Golf on Turussa sijaitseva golfkeskus, jossa on 6-reikäinen golfrata, 40 paikkainen range, harjoitusviheriöineen ja asiakaspalvelupiste.

Vaihtelevat työt odottavat sinua rennossa työympäristössä, jossa kaikki työntekijämme tekevät kaikkea. Työhön kuuluu monipuolisesti golfkentänhoidon tehtäviä ja käytät erilaisia ajettavia kentänhoitokoneita sekä muita työvälineitä.

Odotamme Sinulta hyvää fyysista kuntoa, oma-aloitteista otetta työhön sekä asiakaspalvelu asennetta. Toivomme työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, mutta tärkeintä on mielenkiinto ja oikeanlainen asenne työntekoon ja halua oppia lisää.

Etua on, jos harrastat golfia tai sinulla on aito kiinnostus lajia kohtaan. Toimi edellyttää suomen ja englannin kielen osaamista. Ruotsinkielentaito on eduksi.

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan ja päättyen sopimuksen mukaan tai viimeistään lokakuussa. Työtä arkisin sekä joskus viikonloppuisin. Työaika on päivittäin noin klo 06-17 välillä. Työvuoroja on 4-5 / vko ja päivittäinen työaika n. 6-8 tuntia riippuen työvuorosta. Edellytämme hakijalta vähintään vuoden työkokemusta ja 18 vuoden ikää. Työsuhde-etuna voit pelata golfia maksutta kentillämme.

Mikäli haluat liittyä tiimiimme, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse aaro.loyttymaki@golfstar.fi. Haethan pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Aaro Löyttymäki
aaro.loyttymaki@golfstar.fi
+358 40 5367047