Etsimme Head caddiemasteria kaudeksi 2023!

Haemme Hirvensalon Golfiin iloista ja asiantuntevaa Head caddiemasteria asiakaspalvelun tehtäviin.

Mitä tehtäviin kuuluu?

– Olet se positiivinen asiakaspalvelija, jonka pelaaja kohtaa saapuessaan kentälle – Työssäsi golfklubilla vastaat omalta osaltasi eri peli- ja kioskituotteiden myynnistä ja klubin päivittäisistä askareista sekä olet osana kesän 2023 tapahtumia.

– Olet osa ammattimaista ja kannustavaa tiimiä

Hirvensalon Golfin klubi palvelee kesällä vaihtelevasti. Kiiresesongin ulkopuolella keväällä ja syksyllä klubien aukioloaikoja on supistettu. Työajat vaihtelevat viikonpäivästä riippuen. Työtä tehdään pääsääntöisesti kuitenkin kello 10.00 ja 22.00 välisenä aikana viikon jokaisena päivänä. Työtä on tarjolla huhtikuun ja lokakuun välillä.

Hirvensalon Golfilla on ollut mahtava tekemisen meininki ja työpaikkamme ovat supersuosittuja. Kokosimme alas listan mielestämme työn parhaista puolista.

​​​​​​​-Työskentely golf-kentällä
-Mahdollinen työskentely muilla GoGolf-kentillä
-Työilmapiiri
-Vaihtuvat sekä monipuoliset työtehtävät

Mikäli olet siis aktiivinen ja hyvillä sosiaalisilla taidoilla varustettu tyyppi, sovit varmasti joukkoomme! Kielitaidosta ja asiakaspalvelukokemuksesta on hyötyä tehtävässä, mutta koulutamme työssä tarvittavan osaamisen. Golftaustasta on myös hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä. Myös työskentely muilla GoGolf-kentillä on mahdollista halutessasi.

Kiinnostuitko tehtävistä? Hae paikkaa osoitteessa https://careers.gogolf.fi/. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa olla nopea! Hae tehtävää kuitenkin viimeistään 10.2.2023.
​​​​​​​​​​​​​​

Lisätietoja tehtävästä antaa

Aaro Löyttymäki

aaro.loyttymaki@gogolf.fi, 040 536 7047