Kesä on kääntynyt syksyyn, mutta pelit jatkuvat Hirvensalossa!

Golfin syksy

Kausi jatkuu Hirvensalossa, asiakaspalvelun aukiolo muuttuu

Golfkesä alkaa olemaan jo taputeltu, mutta pelaaminen ja harjoittelu jatkuu Hirvensalossa. Pyrimme pitämään, säiden salliessa, kentän ja rangen auki koko lokakuun ajan. Kentällä pelaaminen sallittu 08-20 toistaiseksi, tästä lisää lopussa.

Kentän asiakaspalvelu on toiminut koko kesän ajan maanantaista lauantaihin, mutta nyt kauden loppumetreillä asiakaspalvelu on auki vain perjantaisin ja lauantaisin.
Palvelemme perjantaisin klo 16-19 ja lauantaisin klo 12-16. Säävaraus! Polettaja voi ostaa kentän aukioloaikoina pallokoneesta kortilla tai mobiilimaksusovelluksilla. Kenttämaksut voi maksaa muina aikoina MobilePayllä.

Harjoittelualueiden parannus

Kuten moni onkin jo huomannut, vanha harjoitteluviheriö on saanut roimasti lisää kokoa. Viheriötä parannetaan vielä syksyn ajan, joten keväällä auringon alkaessa taas lämmittämään, on harjoittelukokemus entistäkin parempi.

Myös chippialueen kohdeviheriö on muuttumassa parempaan suuntaan ensi kevääksi. Tällä hetkellä vanha tekonurmi on poistettu ja pohjaa rakennetaan syksyn aikana muiden kenttätöiden ohessa. Hirvensalon Golfin tavoitteena on avata kevään 2021 kuluessa lähipeliharjoitusalue taas pelaajien käyttöön.

Huomioita kentän turvallisuudesta

Haluaisimme muistuttaa rangen turvallisuudesta. Jokainen lyöjä on harjoittelemassa omalla vastuullaa, joten on tärkeää, että muut pelaajat otetaan lyödessä huomioon. Vaaran paikkoja muille pelaajille ovat mm. rangen sivureunat. Muista siis rangella asemoitua siten, että lyöntisi ei epäonnistuessaankaan voi lentää 1. väylälle tai oikeanpuoleiseen metsään.

Syksyn saapuessa myös pimeä luo vaaran paikkoja pelaajille. Tästä syystä pelaaminen ja rangella lyöminen on sallittua vain 08-20 välillä. Lokakuun aikana auringonvalon vielä vähentyessä tullaan näitä aikoja supistamaan entisestään.

6. Väylän viheriön vasemmalla puolella on metsän puolella päiväkodin käyttämä maja. Maja on hyvin havaittavissa siirtymältä kuudennelle väylälle ja lyöjien on varmistuttava, että lyönti ei voi karata majaa kohti ja näin ollen aiheuttaa vaaraa muille.

Viimeisimmät artikkelit

Miten Hirvensalon Golfissa pelataan?

12.06.2020

Hirvensalon Golfissa voi pelata joka päivä klo 07-23 välisenä aikana…

Miten Covid-19 pandemia vaikuttaa pelaamiseen Hirvensalon kentällä

11.06.2020

Hirvensalon Golf henkilökuntineen on vastuullinen pelikenttä myös poikkeusolojen aikana. Seuraamme…

Hirvensalon Golfista on tasoituskelpoinen kaudesta 2020 alkaen!

30.11.2019

Hirvensalon Golf on sloupattu Suomen Golfliiton toimesta syksyllä ja sai…