hsg-pallo-hukassa-404

Oletko aina halunnut oppia pelaamaan golfia?

Hirvensalon Golfin suositut golfin alkeiskurssit kaikille sekä junnuleirit pyörivät läpi kesän syksyyn saakka. Kurssimme ja junnuleirimme vetävät PGA Pro Kari Bakker.

Alkeiskurssit

Alkeiskurssilla opit lajin perusteet ja pääset aloittamaan mukavan harrastuksen.

Kurssi sisältää golfin perusteet, peruslyöntitekniikat, säännöt, etiketin, green cardin ja kaiken tarvittavan oppimateriaalin. Kurssin aikana on käytössä mailat, pallot ja harjoitusalueet. Kurssin hinta on aikuisille 89€ ja alle 18-vuotiaille 69€.

Kaikki alkeiskurssin suorittaneet saavat 50€ arvoisen alennuksen mailasetistä sekä golftekniikka ja -fysiikkavideot ilmaiseksi käyttöön vuodeksi 2020.

Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit käyvät myös maksuvälineenä.

Alkeiskursseja pyritään järjestämään useana päivänä viikoittain. Voit valita alkeiskurssin suorittamisen yksityis- tai ryhmäopetuksena.

Varaa paikkasi kurssille ottamalla yhteyttä Kariin, kari.bakker@hirvensalongolf.fi tai puh. 0400-227246.

Ilmoittaudu ajoissa kurssille, niin varmistat paikan!

kari-bakker

Golf Pro Kari Bakker

Kari on ollut PGA:n jäsen vuodesta 1994. Karin valmennusura alkoi Sea Golf Rönnäsistä, jona aikana hänet pyydettiin pro:ksi Kymen Golfiin. Poikien alle 18-vuotiaiden maajoukkue­valmennus vastuu alkoi vuonna 1996 syksyllä, jota jatkui vuoteen 1999 asti. Nuorten maajoukkue saavutti tuona aikana Uppsalassa EM-pronssia.

Espoon Golfseurassa hän oli vuosina 1997-2001. Espanjan pelimatkoja oli pääosin Costa del Solilla ja Alicanten suunnalla vuoteen 2008 asti. Kari siirtyi Espanjasta suoraan pro:ksi Hollantiin Lochemse Golf Club:iin (2008-2011). Trackman tutkalaitteen käyttö on auttanut useita pelaajia vuodesta 2011 alkaen ja hän on suorittanut Trackman Master -tutkinnon. Hän on ollut prona myös seuraavilla kentillä: Suur-Helsingin Golf, Ruuhikoski Golf ja Kuortane Olympic Training Center, Harjattula Golf.