golf-kilpailu

Osallistumismaksu 7,50€ kausikorttilaisille, 20€ norm. Maksu paikan päällä ennen kilpailua. Kilpailun kolme parasta palkitaan poletein.

Ilmoittaudu kilpailuun

Kilpailu on avoinna kaikille taidoista ja iästä riippumatta. Pelimuotona on scramble eli paras pallo jatkaa. Kilpailu pelataan kahden hengen joukkueissa, jolloin pisteet lasketaan tasoituksen mukaan, ylimmillään tasoituksen 36 mukaan jos tasoitus on yli 36 tai tasoitusta ei ole ollenkaan.

Kilpailun säännöt

Scramble-joukkueeseen kuuluu 2 pelaajaa. Kaikki lyövät avauksensa tiiltä ja avauksien jälkeen joukkue valitsee mielestään parhaimmassa paikassa olevan pallon. Pallon paikka merkitään. Joukkueen lyöntijärjestys on vapaa. Muut pallot pudotetaan enintään yhden mailanmitan päähän merkityn pallon paikasta samanlaiselle kentän osalle. Pallon pudottamiseen sovelletaan sääntöä 20-2b ja c. Joukkueen jäsenet pelaavat omaa palloaan. Viheriöllä ja esteissä pallot asetetaan. Viheriöllä tarkasti samaan paikkaan ja esteissä mahdollisimman samankaltaiseen paikkaan enintään yhden mailanmitan päähän valitun pallon paikasta; ei lähemmäksi reikää. Esim. jos valittu pallo on jalanjäljessä, kaikki lyövät pallonsa jalanjäljestä. Huom.! Valittuun palloon saa koskea muualla kuin viheriöllä vain säännön 22 ”Peliä auttava tai haittaava pallo” tilanteessa ja on toimittava em. säännön mukaisesti.