Skip to content

Hirvensalon Golf pähkinänkuoressa

18-väyläinen kenttämme on Hirvensalon Golfin sydän

Hirvensalon Golf löytyy luonnonkauniilta Hirvensalon saarelta vain muutaman pitkän draivin päässä Turun keskustasta. Palvelujemme keskiössä ovat 6-reikäinen, 18-väyläinen jokamiesperiaatteella toimiva golfkenttä sekä 23-paikkainen range harjoitusalueineen.

hsg-vaylakartta-vaaka
vaylakartta-2018-vertical

Hirvensalon Golfin tarina

Jokaisen kaupunkilaisen golfkenttä

Kenttämme on rakennettu historialliselle Hirvensalon Lauttarannan alueelle ja se sijaitsee Hirvensalon Laskettelukeskuksen takana Syvälahden koulun vieressä. Hirvensalon Golf vuokrasi golfkentän 10 hehtaarin suuruisen maa-alueen Turun kaupungilta vuonna 2004.

Pelit kentällä aloitettiin vuonna 2007, jolloin kenttä ja range valmistuivat. Kentän ja harjoitusalueiden lisäksi yrityksen palveluihin kuuluvat golfopetus eri muodoissa, yritystapahtumat, golfkilpailut sekä välinemyynti. Vuodesta 2013 alkaen kentän pienen klubitalon yhteydessä on toiminut pelaajia palveleva kahvila.

hirvensalon-open
hirvensalon-golf-jokamies-kentta

Jokamiesgolf-konsepti

Hirvensalon Golfin kentällä pelaavat kaikki

Jokamiesgolf-konseptissa kentälle pääsee aloittelijatkin sillä edellytyksellä, että ainakin yhdellä peliryhmän jäsenistä on golfin etiketin osaamisen takaava Green Card. Ne pelaajat, joilla ei ole golfliiton alaista vakuutusta pelaavat kentällä omalla vastuulla.

Meille pelaamaan ovat tervetulleita kaikki ja yhtenä kantavana ajatuksenamme on tarjota mahdollisuus golfin harrastamiseen jokaiselle lajista kiinnostuneelle ilman tarvetta mittavalle rahalliselle panostukselle.