Hirvensalo Open

Hirvensalon Golf järjestää kauden 2020 kuumimman golftapahtuman lauantaina 1.8.2020, jossa panoksena on Hirvensalon vuoden 2020 golfmestaruus!

Ilmoittaudu kilpailuun

Tule nauttimaan rennon letkeästä kilpailutunnelmasta ja yhdessäolosta hyvässä seurassa ja meiningissä. Kilpailuihin ovat tervetulleita aloittelijatkin, joilla on green card suoritettuna.

SARJAT

Tapahtuma alkaa lauantaina 1.8. klo 9:00.
Kilpailu pelataan tasoituksellisena lyöntipelinä, jossa palkitaan myös parhaat lyöntipelitulokset (kilpailussa pelataan 18 väylää). Lisäksi pelataan kuuden väylän joukkuepelikilpailu. 37-54 tasoitukselliset ja tasoituksettomat pelaavat kilpailun tasoituksella 36.

SÄÄNNÖT

Kilpailussa sovelletaan Suomen Golfliiton julkaisemia ja R&A Rules Limited ja The United States Golf Associationin hyväksymiä sääntöjä sekä Hirvensalon Golfin sääntöjä.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen paikan päällä, alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla asiakaspalvelu@hirvensalongolf.fi. Kilpailuun otetaan mukaan 30 osallistujaa.

KILPAILUMAKSUT

Aikuiset 50€
Juniorit 40€

Maksu ennen kilpailua Hirvensalon Golfin kahvioon viimeistään kilpailuaamuna. Kilpailumaksu sisältää kisan, aamukahvin ja ruokailun. Osanottonsa ilman pätevääsyytä peruuttaneilta peritään kilpailumaksu.

Jos haluat ilmoittaa muitakin pelaajia kuin itsesi, täytä tekstikenttään heidän nimensä ja tasoituksensa