Etsimme caddiemasteria loppukaudeksi 2024!

Haemme Hirvensalon Golfiin iloista caddiemasteria asiakaspalvelun tehtäviin.

Mitä tehtäviin kuuluu?

– Olet se positiivinen asiakaspalvelija, jonka pelaaja kohtaa saapuessaan kentälle – Työssäsi golfklubilla vastaat omalta osaltasi eri peli- ja kioskituotteiden myynnistä ja klubin päivittäisistä askareista sekä olet osana kesän 2024 tapahtumia.

– Olet osa ammattimaista ja kannustavaa tiimiä

Hirvensalon Golfin klubi palvelee loppukesällä vaihtelevasti. Työajat vaihtelevat viikonpäivästä riippuen. Työtä tehdään pääsääntöisesti kuitenkin kello 10.00 ja 21.00 välisenä aikana viikon jokaisena päivänä. Työtä on tarjolla heinäkuusta aina syyskuun loppuun.

Mikäli olet siis aktiivinen ja hyvillä sosiaalisilla taidoilla varustettu tyyppi, sovit varmasti joukkoomme! Kielitaidosta ja asiakaspalvelukokemuksesta on hyötyä tehtävässä, mutta koulutamme työssä tarvittavan osaamisen. Golftaustasta on myös hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä.

Kiinnostuitko tehtävistä? Hae paikkaa osoitteessa lähettämällä hakemus sekä cv sähköpostitse osoitteeseen aaro.loyttymaki@golfstar.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa olla nopea! Hae tehtävää kuitenkin viimeistään 21.7.2024.
​​​​​​​​​​​​​​

Lisätietoja tehtävästä antaa

Aaro Löyttymäki

aaro.loyttymaki@golfstar.fi
040 536 7047